Online vuurwerk bestellen

Bestel uw vuurwerk online in onze webshop en kies voor één van onze 4 vestigingen om uw bestelling af te halen.

Onze Winkels & Openingstijden

De openingstijden en locaties van onze 4 vuurwerkwinkels in Eindhoven, Helmond, Someren en Deurne.

Carnaval & Feestkleding

365 dagen per jaar het grootste assortiment carnaval & feestkleding bestel je eenvoudig via onze webshop.

Vuurwerk online bestellen!

Bestel eenvoudig uw vuurwerk online, u kunt het door u bestelde vuurwerk op de afhaaldagen afhalen in de door u gekozen vestiging bij u in de buurt. El Blanco heeft vestigingen/afhaalpunten in Helmond, Eindhoven, Deurne en Someren.

EL BLANCO VUURWERK, De grootste vuurwerkstunter van het zuiden

El Blanco de marktleider als het gaat om het mooiste, grootste en spectaculairste vuurwerk! Door de passie voor vuurwerk en het zelf inkopen van het vuurwerk in China zijn wij de vuurwerkspeciaalzaak van Nederland. Wij werken samen met de grootste vuurwerkimporteur van Nederland. Elk jaar bezoekt onze eigenaar zelf China om een keuze te maken uit kwalitatief hoogwaardig vuurwerk voor zijn winkels. Deze passie deelt hij met zijn team welk bestaat uit vakmensen. Zij kunnen u professioneel advies geven over het vuurwerk. Zowel in onze online webshop als in onze vuurwerkwinkels kunt u uw vuurwerk bestellen. Profiteer van het vele gratis vuurwerk waar u dan recht op heeft in de voorverkoop. U gelooft uw ogen niet, het gratis vuurwerk kan wel oplopen tot 500 euro en meer!

Makkelijk en snel met een paar klikken shopt u door onze virtuele vuurwerkwinkel en kunt u vuurwerk afhalen bij een van onze vuurwerk winkels wanneer u dat wilt. Wilt u liever persoonlijk en deskundig advies door onze vuurwerkspecialisten breng dan een bezoek aan een van onze 5 vuurwerk winkels. U krijgt het juiste advies om met het mooiste kwaliteitsvuurwerk van Nederland het jaar af te sluiten!

een singel shot zoals thunderkings of thunderkongs
doorverbind boxen van diverse merken zoals volt, zena, luypaers essentials etc, voor alle special effects bent u bij ons aan het juiste adres. Het zwaarste vuurwerk legaal toegestaan in Nederland hebben wij in huis.

Wij verkopen geen illegaal vuurwerk maar verkopen alleen veilig legaal, met CE keurmerk, vuurwerk. We willen dat u het jaar feestelijk afsluit zonder vuurwerkongevallen. Iedereen is zelf verantwoordelijk om veilig vuurwerk te kopen, vaak wordt er illegaal vuurwerk vanuit België, Nederland in gesmokkeld waarom zou u dit doen als er zoveel mooi vuurwerk te koop is bij El Blanco? Wij verkopen uitsluitend legaal vuurwerk en er vindt geen verkoop plaats aan personen onder de 16 jaar zonder begeleiding. Met Oud en nieuw, nieuwjaar vieren met onze beste vuurwerkpakketten.

Onze webwinkel gaat begin November open, voor openingstijden van de vuurwerkwinkels klik op onze vestigingen. Kijk in onze webshop voor waanzinnige kortingen op ons vuurwerk, deze kunnen oplopen tot wel 57%!

Uniek is onze vuurwerkveiling! Als enige vuurwerkspecialist wordt er op 31 December om 16.30 uur een vuurwerk veiling gehouden, voor het 14e jaar al weer op een rij. Dozen vol vuurwerk worden er per opbod verkocht. Wilt u veel vuurwerk voor weinig geld, kom dan bieden, want alles moet weg! De vuurwerkveiling is in onze omstreken een hot item waar vele vuurwerkliefhebbers op af komen, zorg dat u op tijd bent op onze vestiging in Helmond, Churchhillaan 145 om 16.30 uur.

Ook voor spectaculair vuurwerk op uw evenement, bedrijfsfeest, bruiloft, bedrijfsopening of feest bent u bij ons aan het juiste adres. Professioneel advies door de ervaring zelf opgedaan in China maakt van uw feest een ware happening. Beleef samen een adembenemend sensationeel spektakel van licht, geluid en kleur en geniet van onze vuurwerkshow.

Namens vuurwerk Helmond,  vuurwerk Deurne, vuurwerk Eindhoven, vuurwerk Oirschot en vuurwerk Someren wensen wij u alvast een feestelijke jaarwisseling!

De vrije verkoop is gestart, onze winkels zijn geopend op:

 

Donderdag 28 December
Vrijdag 29 December
Zaterdag 30 December

 

Let OP: Zondag 31 December enkel verkoop van klasse 1 vuurwerk

 

This will close in 0 seconds